Allround DJ voor bruiloften & feesten

even

voorstellen

leer mij kennen

Over Nick

Welkom bij Nick Stooks Wedding & Event DJ, waar enthousiasme en passie samenkomen in de vorm van een veelzijdige DJ! Dit avontuur begon voor Nick al op jonge leeftijd, toen hij zijn eigen drive-in show opzetten.

Gedurende zes jaar deelde hij zijn liefde voor muziek op diverse feesten en evenementen met zijn eigen drive-in show. Zijn passie voor muziek leidde hem vervolgens naar de podia van cafés, discotheken en verschillende andere evenementen. Toch bleef zijn verlangen om ook bruiloften, verjaardagen en zakelijke evenementen te verzorgen altijd aanwezig, dus besloot hij deze combinatie te maken. 

Met meer dan 15 jaar rijke en gevarieerde ervaring heeft Nick zich ontwikkeld tot de professionele allround DJ die hij vandaag de dag is.
Met een schat aan ervaring onder zijn riem, weet Nick moeiteloos de nieuwste hits te mixen met tijdloze klassiekers uit de jaren 80, altijd met het publiek in gedachten. Bij Nick Stooks staat het publiek altijd centraal, want hij begrijpt dat de juiste muziek de sleutel is tot een geslaagd evenement.

Of je nu je bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of een ander evenement viert, Nick weet altijd de perfecte sfeer te creëren en je gasten op de dansvloer te krijgen.

Bij Nick Stooks Wedding & Event DJ draait alles om muziek, passie en plezier. Laten we er samen een onvergetelijk feest van maken!

Van bruiloften tot Kermissen en van clubs tot bedrijfsfeesten , niets is te gek!

niks moet, alles kan

Laten we samen een overgetelijk feest neerzetten

Kennismaken
map-markersmartphonecrossmenuarrow-downarrow-rightmenu-circlecross-circle