Ervaren allround DJ voor feesten

Feesten

altijd tijd voor een feestje

15+

jaar ervaring

9.8

100%

feest

Een feest op maat

Elk feest is uniek. Daarom luistert Nick Stooks naar jouw wensen en geeft hij advies op maat. Of het nu gaat om de muziekkeuze, de aankleding op locatie of de drive-in show, Nick zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Jouw evenement wordt niet zomaar een feestje, het wordt een knalfeest!

Enthousiasme en een flinke dosis energie

Nick Stooks is dé DJ om van jullie feest een topfeest te maken! Met zijn jarenlange ervaring en aanstekelijk enthousiasme weet hij naadloos verschillende muziekstijlen met elkaar te mixen. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om jullie wensen en voorkeuren voor het feest door te nemen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

sfeermaker voor elk feest

Bij Nick Stooks staat jullie muzikale voorkeur centraal. Met een brede collectie aan muziekgenres, van classics tot feestmuziek en van Nederlandstalig tot de nieuwste hits, weet hij feilloos de gewenste sfeer te bouwen. Op het feest zelf krijgen de gasten zelf de kans om muzieknummers aan te vragen via de Stooks verzoekviltjes, wat het feest nog persoonlijker maakt. Uiteraard worden de aangevraagde nummers gedraaid, mits deze passen bij het moment van het feest en overeenkomen met jullie vooraf doorgegeven muziekvoorkeuren.
stuk voor stuk topfeestjes

zij kunnen het weten

Wat een fantastische avond hebben we gehad! Het was echt een topfeest met een geweldige DJ. Het contact met Nick was super en we vonden het leuk hoe hij al onze verzoekjes heeft gemixt. De DJ-act en zijn show waren een perfecte aanvulling onze bruiloft, zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten. Een onvergetelijke dag!

Thijs en Hilde

DJ Nick heeft echt een geweldig feest voor onze 12,5 jarige bruiloft neergezet. De hele avond hebben we heerlijk gedanst. Nick heeft goed geluisterd naar onze wensen. We zouden Nick zonder twijfel aan iedereen aanbevelen!

Anita en Eric

We hadden een geweldige ervaring met Stooks Wedding en Event en DJ Nick! Nick was altijd snel bereikbaar om onze vragen te beantwoorden en regelde zelf het contact met de locatie, wat erg fijn was. Alles verliep zeer professioneel. Dank je wel, Nick, voor je waardevolle bijdrage aan onze prachtige bruiloft! We zouden jullie zeker aanraden aan toekomstige bruidsparen.

Lisa en Joey

samen de mogelijkheden bespreken?

Tijd voor een knallend feestje op maat

Kennismaken
map-markersmartphonecrossmenuarrow-downmenu-circlecross-circle