Allround event DJ met oog voor details

Events

jouw event laten knallen

15+

jaar ervaring

9.8

100%

feest

ambiance voor elk event

Nick Stooks brengt de Brabantse gezelligheid ook naar zakelijke events. Hij begrijpt dat een zakelijk event een professionele uitstraling moet hebben, maar weet tegelijkertijd de juiste dosis gezelligheid toe te voegen. Met zijn brede repertoire aan muziekgenres zorgt hij ervoor dat jouw gasten zowel kunnen genieten als netwerken.

Brabantse sfeer en gezelligheid

Heeft jouw bedrijf onlangs een zakelijke mijlpaal bereikt, of staan jij en je collega's in de startblokken om een bedrijfsfeest te organiseren? Nick begrijpt als geen ander hoe hij de Brabantse sfeer kan overbrengen. Met een uitgebreid repertoire en een vlotte mixstijl weet Nick Stooks moeiteloos een sfeer te creƫren die perfect past bij elke gelegenheid. Ontdek hier de diverse mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken.
stuk voor stuk topfeestjes

zij kunnen het weten

Wat een fantastische avond hebben we gehad! Het was echt een topfeest met een geweldige DJ. Het contact met Nick was super en we vonden het leuk hoe hij al onze verzoekjes heeft gemixt. De DJ-act en zijn show waren een perfecte aanvulling onze bruiloft, zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten. Een onvergetelijke dag!

Thijs en Hilde

DJ Nick heeft echt een geweldig feest voor onze 12,5 jarige bruiloft neergezet. De hele avond hebben we heerlijk gedanst. Nick heeft goed geluisterd naar onze wensen. We zouden Nick zonder twijfel aan iedereen aanbevelen!

Anita en Eric

We hadden een geweldige ervaring met Stooks Wedding en Event en DJ Nick! Nick was altijd snel bereikbaar om onze vragen te beantwoorden en regelde zelf het contact met de locatie, wat erg fijn was. Alles verliep zeer professioneel. Dank je wel, Nick, voor je waardevolle bijdrage aan onze prachtige bruiloft! We zouden jullie zeker aanraden aan toekomstige bruidsparen.

Lisa en JOEY

Maak elk bedrijfsfeest ultiem met DJ Nick Stooks

Jouw event laten knallen met de juiste muziek

Kennismaken
map-markersmartphonecrossmenuarrow-downmenu-circlecross-circle