Allround bruiloft DJ | Stooks Wedding & Event DJ

Bruiloften

Samen een mooi moment vieren

15+

jaar ervaring

9.8

100%

feest

niks moet, alles kan

Bij DJ Nick Stooks begrijpen we dat jullie trouwfeest veel meer is dan zomaar een feestavond. Daarom gaan we verder dan alleen het draaien van plaatjes; we streven ernaar om een onvergetelijke avond te neer te zetten die perfect past bij jullie locatie, wensen en ideeën.

Met zijn ervaring en passie zet hij samen met jullie een op maat gemaakte show neer die volledig is afgestemd op jullie stijl en voorkeuren. Van de sfeer die jullie voor ogen hebben tot de specifieke nummers die jullie willen horen, we zorgen ervoor dat elk detail perfect klopt.

Jullie trouwdag verdient een knaller van afsluiting. Met DJ Nick Stooks kunnen jullie gewoon genieten, wetende dat de muziek en sfeer precies zo zijn zoals jullie het voor ogen hadden. Wij zijn er om samen met jullie een onvergetelijk feest te maken, een avond waar jullie en jullie gasten nog lang over zullen napraten.

DRive-in DJ Show

Bij Nick Stooks moet ieder detail kloppen, van de show tot aan de muziekkeuze. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om jullie wensen en voorkeuren voor de grote dag te bespreken. Er zijn meerdere mogelijkheden, variërend van een DJ-act tot een professionele drive-in DJ-show met licht- en geluid. Samen kijken we naar de verschillende opties die Nick te bieden heeft, zodat we de perfecte keuze kunnen maken die aansluit bij jullie wensen, ideeën, en de sfeer die jullie voor ogen hebben.

Brabantse sfeer en gezelligheid

De bruiloft wordt een feest waar jullie én jullie gasten nog lang over zullen napraten. Nick Stooks begrijpt als geen ander hoe hij de Brabantse sfeer kan brengen, met zijn warme persoonlijkheid, interactie met het publiek en uiteraard de beste muziek. Van gezellige meezingers tot de nieuwste hits, hij zorgt voor een sfeer die iedereen op de dansvloer krijgt en houdt.
stuk voor stuk topfeestjes

zij kunnen het weten

Wat een fantastische avond hebben we gehad! Het was echt een topfeest met een geweldige DJ. Het contact met Nick was super en we vonden het leuk hoe hij al onze verzoekjes heeft gemixt. De DJ-act en zijn show waren een perfecte aanvulling op onze bruiloft, zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten. Een onvergetelijke ervaring!

Thijs en Hilde

DJ Nick heeft echt een geweldig feest voor onze 12,5 jarige bruiloft neergezet. De hele avond hebben we heerlijk gedanst. Nick heeft goed geluisterd naar onze wensen. We zouden Nick zonder twijfel aan iedereen aanbevelen!

Anita en Eric

We hadden een geweldige ervaring met Stooks Wedding en Event en DJ Nick! Nick was altijd snel bereikbaar om onze vragen te beantwoorden en regelde zelf het contact met de locatie, wat erg fijn was. Alles verliep zeer professioneel. Dank je wel, Nick, voor je waardevolle bijdrage aan onze prachtige bruiloft! We zouden jullie zeker aanraden aan toekomstige bruidsparen.

Lisa en joey

Hoe gaaf is dit! Een samenwerking met LieverGoed Collectie!

LieverGoed Collectie biedt een prachtige selectie aan bijzondere locaties. Kasteel Maurick, Kasteel Dussen en Kasteel Bijstervelt zijn de perfecte locaties voor jullie droombruiloft. Ieder kasteel met zijn eigen charme en karakter. Heb je altijd al willen trouwen in een kasteel? Wij zorgen dat jullie droom werkelijkheid wordt. Neem gerust contact op, om de mogelijkheden te bespreken!
Kennismaken
map-markersmartphonecrossmenuarrow-downmenu-circlecross-circle